Indien u op zoek bent naar aanvullende diensten op het gebied van spoedzendingen, ad hoc transporten, service op locatie en/of opslag, dan kunnen wij u ter zake van dienst zijn.

Spoedzendingen / Ad hoc transporten
Haastige spoed is zelden goed, maar soms zijn er overwegingen en/of belangen welke het noodzakelijk maken dat de transit tijd verantwoord en binnen de grenzen van wet en regelgeving verkort wordt. Onze organisatie is 24/7 bereikbaar voor service en dienstverlening. Op het moment dat uw aanvraag voor onze dienstverlening is ontvangen,  gaan wij gelijk voor u aan de slag. Wij beoordelen uw aanvraag en passen de meest efficiënte en effectieve oplossing toe. Keuze van type voertuig, trucks met dubbele bemanning en/of oplegger omkoppelen behoren tot de mogelijke oplossingen. Wij houden u vanzelfsprekend continue op de hoogte van de voortgang en kunnen u op elk gewenst moment informeren over de actuele status, positie en ETA.

Service op locatie
Onze organisatie kan desgewenst medewerkers leveren op locatie van de klant om extra werkzaamheden te verrichten, bijvoorbeeld installatiewerk.

Opslag
Naast de diverse transportdiensten bieden wij mogelijkheden voor de opslag en handling van uw goederen.

Speciale Diensten

Wij staan voor u klaar

Onze dienstverlening is herkenbaar aan de grote focus op kwaliteit en veiligheid. Met ervaren en betrokken medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan een kostenefficiënte en continu doorlopende bedrijfsvoering.

Meer over onze dienstenarrow_forward
phone +31 85 4829 100 email

Neem contact op